Uitnodiging première documentaire Vier Decennia IMEAO-1

“Vooruitkijken is nodig, stilstaan is achteruitgang.”
In verband met het 40-jarig bestaan in 2022, heeft het Instituut voor Middelbaar Economisch en Administratief Onderwijs-1 een videodocumentaire in première gebracht, met als titel: “Vooruitkijken is nodig, stilstaan is achteruitgang.” De geschiedenis van het Instituut wordt geschetst.

Inzet schoolbevolking
De première vindt plaats op 17 januari in het Centrum voor Nascholing in Suriname. Mevrouw directeur Jane Antoinette Simons-Turney legt de nadruk op de onontbeerlijke inzet van de schoolbevolking zijnde: directie, docenten, personeel, studenten en ouders. Zonder hun inspanning en de deelname van het Ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur, zou het IMEAO-1 vandaag niet kunnen bogen op goed werk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren