Het website van Stichting Pro humaniteit is in constructie. Volkshogeschool Educatie Campus is bedoeld als een prikkel tot nadenken over beleid en onderzoek voor de komende jaren.

Op 1 juli 2023 is het publieke leven van Volkshogeschool Educatie Campus, een initiatief van Stichting Pro humaniteit, begonnen.

Volkshogeschool Educatie Campus is een vormingsinstelling. Het doel is om Suriname verder te emanciperen door aandeel te hebben in de educatie van de bevolking.

Het gaat om kennis en geestelijke ontwikkeling van jonge en volwassen personen als grondslag voor de vernieuwing van de volkscultuur en voor de versterking van de gemeenschap.

Het opleidingsinstituut Volkshogeschool Educatie Campus is gericht op persoonlijke ontwikkeling, arbeidsmarktdoeleinden en het sociaal participeren en functioneren in de samenleving.

Cursussen, workshops, trainingen, expertbijeenkomsten, conferenties, studies, publicaties en activiteiten op het gebied van onderwijs, gezondheid, veiligheid, natuur en milieu zullen aan bod komen. Taal en cultuur zijn belangrijke onderdelen van de Volkshogeschool.

De Campus wil een instelling zijn voor brede volwasseneneducatie, in formele en non-formele omlijsting.

De website van Educatie Campus is bedoeld als een prikkel tot nadenken over beleid en onderzoek voor de komende jaren.

Maatschappelijke vraagstukken zoals veiligheid, sociale binding, opvoedingsondersteuning krijgen bijzondere aandacht.

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiƫren